Inspiration til opstilling af læringsmålVi har som så mange andre kigget på læringsmål i Fysik/kemi, og vi vil gerne dele vores bud på mål med jer i den forhåbning,  at I kan blive inspireret. Det står den enkelte frit for at klippe, kopiere og ændre på disse mål så de passer til jeres klasser.

Dette vedlagte oplæg tager udgangspunkt i Ny Prisma 7-9 klasse. Målene er kreeret ud fra opslagssiden i slutningen af hvert kapitel, der hedder ”hvad har du lært”. Målene er forsøgt skrevet, således at det er formuleringer som eleverne kan forholde sig til og eventuelt bruge som en slags checkliste. Det er muligt, at dette også kan indgå i elevplanerne.

Det er andre muligheder for at hente inspiration til læringsmålene. F.eks. er der Gyldendals læringsportal for Fysik/Kemi 7-10 klasse. Her kan man klikke sig ind på forløb -> emner og herunder finde læringsmål opstillet som kort punktform.

Mange lærebogssystemer har som Ny Prisma i slutningen af hvert kapiteldisse ”check-liste”-sider, som kan være et fint udgangspunkt for læringsmålene.


De bedste hilsner og god arbejdslyst

Søren Kirchheimer og Marianne Orbesen (Bestyrelsen)


Download dokumentet om læringsmål i fysik/kemi som PDF-fil...

Download dokumentet om læringsmål i fysik/kemi som DOCX-fil...